Wanted: Allround Creative Intern!

Lieve allemaal, deel dit met je vrienden en familie! Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met CAREAUX. Ik heb er weer een super lang verhaal van gemaakt, zoals altijd maar here is my story naar waarom ik wel een helpende hand kan gebruiken.

Toen ik er voor koos om voor mezelf te gaan werken, dacht ik dat ik alles aan kon. Ik wilde gelijk heel veel dingen snel voor elkaar krijgen. Dus ik ging aan de slag met duizend dingen tegelijk, zonder rekening te houden met wat er allemaal bij komt kijken. Ik kan het allemaal, zo ben ik gewoon.

Het is tof om nieuwe artwork te maken en nieuwe dingen te verzinnen maar ik ben heel secuur. Een ding moet goed gaan maar de rest eromheen natuurlijk ook. Toch betrapte ik me er pas nog op dat ik af en toe een hele dag kwijt was aan het inpakken van orders en helemaal geen tijd meer had om nieuwe artwork te maken of verder te gaan met een project dat ik al weken in mijn hoofd had. 

Werkend naar Sneakerness toe gingen er wat dingen mis. Ook al was ik wel snel en op tijd met alles aanleveren, ik werk met een supplier dat alles voor mij maakt en zij hadden het zo druk dat het daar mis is gegaan. De flyers waren niet op tijd binnen, drie van vijf stickers waren foutief gedrukt en een paar cut outs waren niet secuur afgesneden.

Na mijn weekendje bij Sneakerness wist ik het zeker. Ik was gesloopt van de twee weken preppen en dan moest ik nog het hele weekend daar staan en mijn sociale knop aan zetten. Mijn weerstand was laag door vroeg opstaan, weinig slaap en niet goed en regelmatig eten. Mijn lichaam was de dupe en werd gepakt door COVID. Dit resulteerde in twee weken niet kunnen werken, zo ook twee weken geen inkomen en twee weken vertraging in meerdere projecten.

Ik vind het heel moeilijk dingen los te laten maar mijn coach gaf aan dat ik het echt niet meer alleen kon doen. Ik moest kijken naar een oplossing. Niet alleen voor het groeien van mijn bedrijf maar ook voor mijn mentale gezondheid.

Om die reden ben ik op zoek naar een helpende hand maar ook iemand die ik volledig kan vertrouwen. Iemand met wie ik mijn ideetjes kan delen en samen aan kan werken. Hoe ik het nu doe? Ik deel vaak mijn ideetjes met mijn beste vrienden en dan checken zij wat leuk is, zo heb ik dus elke keer veel verschillende meningen en besluit ik vaak nog steeds in m'n eentje. Maar ik vind het veel leuker om met iemand samen te werken. Alleen, ik ben nog niet groot genoeg om iemand aan te nemen maar ik wil die kant op werken. Daarom zoek ik een ALL ROUND CREATIVE INTERN.

Wat verwacht ik van je?
Fashion en sneaker lover.
Het is belangrijk om te weten welke trends er spelen, welke sneakers er uit komen en natuurlijk how to style them. Voor Instagram is zo nu en dan content nodig in samenwerking met een merk. Daar komt creative content bij kijken. Wat moet je daar voor kunnen? Weten hoe je foto’s moet maken en hoe je moet editen.

Adobe kennis / grafisch en creatief inzicht.
Dit is een must omdat er heel veel dingen in productie gaan! Productie werk is secuur werk, zeker als het aankomt op posters, canvassen en cut outs op orde maken voordat het gedrukt en gesneden worden.

Communicatie en marketing.
Ben jij een ster in het schrijven van captions en omschrijvingen van producten? Weet jij hoe je een nieuw product de spotlight te geven? Is dit wat je studeert, maar wil je ook creatief zijn. Dan hebben we waarschijnlijk een match! Alles wat ik maak en die heeft communicatie nodig.

Beschikbaarheid.
Het liefst 3 dagen beschikbaar op locatie bij mij thuis. Moet je stage lopen voor 5 dagen, dan is dat mogelijk alleen dan werk je 2 dagen vanuit huis. Voor een looptijd van 6 maanden.

Pro-actief en creatief.
Vind je het leuk om onderzoeken te doen naar wat andere artiesten doen en maken. Vind je het leuk om merken te benaderen voor een leuke campagne voor CAREAUX. Vind je het leuk om altijd bezig te zijn?

Voor mij is dit ook allemaal nieuw maar wat ik je kan bieden is een leuke leerplek waar je creatief kan zijn maar ook secuur werk moet leveren. Elke dag zal anders zijn, tenzij we bezig zijn met een project waar meer dagen aan creatief werk aan vast zit. Je zult alleen moeten werken maar soms ook samen met mij. Het is vooral van belang dat je al veel van het bovenstaande ook kan en mij dus kan aanvullen waar nodig!

Lijkt het je leuk om samen te werken aan toffe projecten met merken, wil je graag onderdeel zijn van mijn werk en CAREAUX naar de next level tillen? Stuur dan je CV en portfolio naar info@bycareaux.com

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.